Nabeschouwing Olhanense - Nacional (4-4) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 11 maart 2012 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Olhanense het zondag 11 maart 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Olhanense - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Nacional (4-4)

De Primeira Liga 2011/2012 wedstrijd tussen Olhanense en Nacional geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

In de 10e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Dady. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Nacional dat via M. Rondón dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Salvador Agra dacht na 25 minuten te scoren voor Olhanense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 30e minuut scoorde Nacional via Mateus, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 41 minuten spelen wist Olhanense via Dady de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut scoorde Mateus namens Nacional. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 70e minuut leek Wilson Eduardo te scoren voor Olhanense, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 79e minuut leek Claudemir te scoren voor Nacional, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Nacional
4
4
LIVE Olhanense - Nacional 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Olhanense Doelpunt Dady Olhanense
12' Doelpunt Nacional Doelpunt M. Rondón Nacional
17' Gele kaart Nacional Gele kaart voor I. Todorovic Nacional
25' Doelpunt Olhanense Doelpunt Salvador Agra Olhanense
30' Doelpunt Nacional Doelpunt Mateus Nacional
36' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Fernando Alexandre Olhanense
41' Doelpunt Olhanense Doelpunt Dady Olhanense
48' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Mexer Olhanense
46' Wissel Nacional Wissel João Aurélio voor I. Todorovic Nacional
52' Doelpunt Nacional Doelpunt Mateus Nacional
63' Wissel Olhanense Wissel Toy voor Rui Duarte Olhanense
64' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Moreno Nacional
70' Penalty Olhanense Penalty Wilson Eduardo Olhanense
70' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Fernando Marçal Nacional
73' Wissel Olhanense Wissel Vasco Fernandes voor Cauê Olhanense
75' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Vasco Fernandes Olhanense
75' Wissel Nacional Wissel Oliver voor Candeias Nacional
77' Wissel Olhanense Wissel V. Meza voor Dady Olhanense
79' Doelpunt Nacional Doelpunt Claudemir Nacional
80' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Claudemir Nacional
88' Wissel Nacional Wissel N. Pecnik voor Mateus Nacional
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Neto Nacional
92' Gele kaart Nacional Gele kaart voor M. Rondón Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - Nacional
Opstellingen Olhanense - Nacional

Voorbeschouwing Olhanense - Nacional

Olhanense en Nacional treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 2 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Olhanense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Nacional slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.