Nabeschouwing Olhanense - Sporting Braga (3-4) || Primeira Liga 2011/2012

Maandag 19 december 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Olhanense het maandag 19 december 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Olhanense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Sporting Braga (3-4)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en Sporting Braga is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Cauê. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Olhanense dat via J. Yontcha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Douglão dacht na 53 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Sporting Braga via U. Echiejile, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Sporting Braga via Maurício de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 71e minuut scoorde Lima namens Sporting Braga. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 74e minuut leek Cauê te scoren voor Olhanense, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 85 minuten moest Fabiano van Olhanense van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Olhanense de wedstrijd met 10 man moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Sporting Braga
3
4
LIVE Olhanense - Sporting Braga 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Olhanense Doelpunt Cauê Olhanense
37' Doelpunt Olhanense Doelpunt J. Yontcha Olhanense
40' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Hugo Viana Sporting Braga
44' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor L. Figueroa Olhanense
46' Wissel Sporting Braga Wissel Hélder Barbosa voor Paulo César Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Carlão voor Marcio Mossoró Sporting Braga
53' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Douglão Sporting Braga
64' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt U. Echiejile Sporting Braga
68' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Djamal Mahamat Sporting Braga
70' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt Maurício Sporting Braga
71' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Lima Sporting Braga
74' Doelpunt Olhanense Doelpunt Cauê Olhanense
76' Wissel Olhanense Wissel Mateus Borges voor L. Figueroa Olhanense
76' Wissel Olhanense Wissel Djalmir voor Paulo Regula Olhanense
84' Wissel Olhanense Wissel V. Meza voor Wilson Eduardo Olhanense
85' Rode kaart Olhanense Rode kaart voor Fabiano Olhanense
90' Wissel Sporting Braga Wissel Vinicius voor Lima Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - Sporting Braga
Opstellingen Olhanense - Sporting Braga

Voorbeschouwing Olhanense - Sporting Braga

Olhanense en Sporting Braga treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 27 maart 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 4 keer wist de ploeg van Olhanense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olhanense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.