Nabeschouwing Olhanense - União de Leiria (2-1) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 25 september 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Olhanense het zondag 25 september 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Olhanense - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - União de Leiria (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en União de Leiria is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olhanense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Olhanense op voorsprong te komen via een doelpunt van Wilson Eduardo. Helaas voor Olhanense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Olhanense dat via L. Figueroa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Diego Gaúcho dacht na 84 minuten te scoren voor União de Leiria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - União de Leiria
2
1
LIVE Olhanense - União de Leiria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Olhanense Doelpunt Wilson Eduardo Olhanense
33' Wissel União de Leiria Wissel Maykon voor Robinho União de Leiria
42' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Edson Henrique União de Leiria
46' Wissel Olhanense Wissel L. Figueroa voor Salvador Agra Olhanense
46' Wissel União de Leiria Wissel Tiago Terroso voor Manuel Curto União de Leiria
52' Doelpunt Olhanense Doelpunt L. Figueroa Olhanense
62' Wissel União de Leiria Wissel Elvis voor Marcos Paulo União de Leiria
68' Wissel Olhanense Wissel Luis Filipe voor Mateus Borges Olhanense
70' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Luis Filipe Olhanense
77' Wissel Olhanense Wissel Ivanildo voor Wilson Eduardo Olhanense
78' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Diego Gaúcho União de Leiria
82' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Nuno Piloto Olhanense
84' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Diego Gaúcho União de Leiria
89' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Ivo Pinto União de Leiria
94' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor João Gonçalves Olhanense
91' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor J. Shaffer União de Leiria
94' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Elvis União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - União de Leiria
Opstellingen Olhanense - União de Leiria

Voorbeschouwing Olhanense - União de Leiria

Olhanense en União de Leiria treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 6 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olhanense. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Olhanense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.