Nabeschouwing Paços de Ferreira - Nacional (0-2) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 26 februari 2012 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Paços de Ferreira het zondag 26 februari 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Paços de Ferreira - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Nacional (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Nacional is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Nacional op voorsprong te komen via een doelpunt van Candeias. Helaas voor Nacional werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut kreeg I. Todorovic van Nacional voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Nacional de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Claudemir dacht na 91 minuten te scoren voor Nacional, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Nacional
LIVE Paços de Ferreira - Nacional 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Juliano Nacional
26' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor L. Melgarejo Paços de Ferreira
30' Wissel Nacional Wissel Elizeu voor Juliano Nacional
46' Wissel Nacional Wissel M. Rondón voor L. Keita Nacional
47' Doelpunt Nacional Doelpunt Candeias Nacional
53' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Candeias Nacional
69' Wissel Paços de Ferreira Wissel Josue voor André Leão Paços de Ferreira
70' Gele kaart Nacional Gele kaart voor I. Todorovic Nacional
73' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Mateus Nacional
79' Wissel Paços de Ferreira Wissel O. Christian voor L. Melgarejo Paços de Ferreira
80' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Danielson Nacional
82' Wissel Nacional Wissel R. Mihelic voor Diego Barcellos Nacional
83' Tweede gele kaart Nacional Tweede gele kaart voor I. Todorovic Nacional
84' Wissel Paços de Ferreira Wissel Caetano voor Vítor Paços de Ferreira
87' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Elizeu Nacional
91' Penalty Nacional Penalty Claudemir Nacional
91' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Cássio Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Nacional
Opstellingen Paços de Ferreira - Nacional

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Nacional

Paços de Ferreira en Nacional treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 17 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Nacional favoriet. 6 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.