Nabeschouwing Portimonense - Boavista (1-4) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 21:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Portimonense het zaterdag 19 augustus 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Boavista (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Boavista is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-4 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Portimonense - Boavista
Goals
1
4
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
108
84
Gevaarlijke aanvallen
47
33
Passes
485
385
Overtredingen
20
13
Buitenspel
3
2
Corners
11
2
Wissels
5
5
LIVE Portimonense - Boavista 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Boavista
Opstellingen Portimonense - Boavista

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Portimonense - Boavista

Portimonense en Boavista treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 29 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 6 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Portimonense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Portimonense 3
Winst Boavista 6
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 18e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Portimonense - Boavista Opstelling Portimonense Opstelling Boavista Live Portimonense - Boavista Live Portimonense - Boavista kijken Portimonense - Boavista kijken Live Portimonense - Boavista stream Portimonense - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Portimonense - Boavista Uitslag Portimonense - Boavista Statistieken Portimonense - Boavista Primeira Liga 2023/2024 Portimonense - Boavista wedden Portimonense - Boavista gokken Portimonense - Boavista Unibet