Nabeschouwing Portimonense - Chaves (2-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Portimonense het zaterdag 11 november 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Chaves (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Chaves is onder leiding van scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva geëindigd in een 2-1 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Hélio Varela, waarmee Portimonense met 1-0 de leiding nam. Portimonense vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ronie Carrillo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Chaves de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Benny. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Chaves kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva, waardoor Portimonense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portimonense - Chaves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Portimonense Doelpunt Hélio Varela met assist van Filipe Relvas Portimonense 1-0
22' Gele kaart Chaves Gele kaart voor João Correia Chaves
38' Doelpunt Portimonense Doelpunt Ronie Carrillo Portimonense 2-0
46' Wissel Chaves Wissel Carraça voor João Correia Chaves
46' Wissel Chaves Wissel Jô voor Rúben Lameiras Chaves
46' Wissel Chaves Wissel Ygor Nogueira voor Bruno Rodrigues Chaves
48' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Tornich Portimonense
58' Wissel Portimonense Wissel Gonçalo Costa voor Ronie Carrillo Portimonense
63' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Carlinhos Portimonense
68' Wissel Chaves Wissel Benny voor Thibang Phete Chaves
74' Wissel Chaves Wissel João Pedro voor Kelechi Nwakali Chaves
78' Wissel Portimonense Wissel Luan voor Sylvester Jasper Portimonense
78' Wissel Portimonense Wissel Rildo voor Hélio Varela Portimonense
84' Wissel Portimonense Wissel Guga voor Igor Formiga Portimonense
85' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Dener Portimonense
87' Doelpunt Chaves Doelpunt Benny met assist van Sandro Cruz Chaves 2-1
89' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Rildo Portimonense
96' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Hugo Souza Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Chaves
Opstellingen Portimonense - Chaves
De opstellingen van Portimonense en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Chaves

Portimonense en Chaves treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 11 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 5 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Portimonense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 1
Winst Chaves 5
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 11e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 17e plaats.