Nabeschouwing Rio Ave - Arouca (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Rio Ave het vrijdag 19 april 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Arouca (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Rio Ave en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Joca, waarmee Rio Ave met 1-0 de leiding nam. Arouca kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Rafa Mujica , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rio Ave - Arouca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Joca met assist van João Teixeira Rio Ave 1-0
38' Joca Rio Ave
42' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Morlaye Sylla Arouca
45' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Miguel Nóbrega Rio Ave
47' Doelpunt Arouca Doelpunt Rafa Mujica  met assist van Morlaye Sylla Arouca 1-1
70' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor M. Tanlongo Rio Ave
72' Wissel Rio Ave Wissel Úmaro Embaló voor Fábio Ronaldo Rio Ave
72' Wissel Rio Ave Wissel Emmanuel Boateng voor Marios Vrousai Rio Ave
75' Wissel Arouca Wissel Eboue Kouassi voor David Simão  Arouca
76' Wissel Rio Ave Wissel Adrien Silva voor M. Tanlongo Rio Ave
78' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Weverson Arouca
82' Wissel Arouca Wissel Vitinho voor Morlaye Sylla Arouca
85' Wissel Rio Ave Wissel João Graça voor João Teixeira Rio Ave
85' Wissel Rio Ave Wissel Zé Manuel voor Joca Rio Ave
88' Wissel Arouca Wissel Pedro Moreira voor Jason Arouca
89' Wissel Arouca Wissel Alfonso Trezza voor Pedro Santos Arouca
91' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Zé Manuel Rio Ave
95' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Robson Bambu Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Arouca
Opstellingen Rio Ave - Arouca
De opstellingen van Rio Ave en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Arouca

Rio Ave en Arouca treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Vieira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Arouca slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 5
Winst Arouca 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 11e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 7e plaats.