Nabeschouwing Rio Ave - Nacional (2-1) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 6 november 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Rio Ave het zondag 6 november 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Rio Ave - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Nacional (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Nacional is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Éder in de 11e minuut, waardoor Rio Ave met een man minder kwam te staan. In de 13e minuut was het Nacional dat via Claudemir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. João Tomás dacht na 77 minuten te scoren voor Rio Ave, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 79e minuut moest Nacional verder met een man minder, nadat Luis Alberto een tweede gele kaart kreeg. Na 83 minuten spelen wist Rio Ave via C. Twasam Atsu de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Nacional
2
1
LIVE Rio Ave - Nacional 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Rode kaart Rio Ave Rode kaart voor Éder Rio Ave
13' Penalty Nacional Penalty Claudemir Nacional
16' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Diego Barcellos Nacional
17' Wissel Rio Ave Wissel Gaspar voor Ricardo Pateiro Rio Ave
33' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Neto Nacional
45' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Luis Alberto Nacional
46' Wissel Rio Ave Wissel Rafa voor Huanderson Rio Ave
50' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Claudemir Nacional
61' Wissel Nacional Wissel R. Mihelic voor Juliano Nacional
63' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Nuno Pinto Nacional
73' Wissel Rio Ave Wissel J. Sony voor Zé Gomes Rio Ave
77' Doelpunt Rio Ave Doelpunt João Tomás Rio Ave
79' Tweede gele kaart Nacional Tweede gele kaart voor Luis Alberto Nacional
82' Wissel Nacional Wissel Elizeu voor Diego Barcellos Nacional
83' Doelpunt Rio Ave Doelpunt C. Twasam Atsu Rio Ave
85' Wissel Nacional Wissel Edgar Costa voor M. Rondón Nacional
88' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Rafa Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Nacional
Opstellingen Rio Ave - Nacional

Voorbeschouwing Rio Ave - Nacional

Rio Ave en Nacional treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 16 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Nacional favoriet. 3 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rio Ave. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.