Nabeschouwing Rio Ave - Paços de Ferreira (1-0) || Primeira Liga 2011/2012

Zondag 8 januari 2012 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Rio Ave het zondag 8 januari 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira.

Via de Rio Ave - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Paços de Ferreira (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Paços de Ferreira is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht Rio Ave op voorsprong te komen via een doelpunt van João Tomás. Helaas voor Rio Ave werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut kreeg Tony van Paços de Ferreira voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Paços de Ferreira de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 90e minuut kreeg Tarantini van Rio Ave voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rio Ave de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Paços de Ferreira
1
0
LIVE Rio Ave - Paços de Ferreira 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor André Leão Paços de Ferreira
32' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Bacar Baldé Paços de Ferreira
33' Penalty Rio Ave Penalty João Tomás Rio Ave
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel Luisinho voor Bacar Baldé Paços de Ferreira
66' Wissel Paços de Ferreira Wissel Michel voor William Paços de Ferreira
71' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Tony Paços de Ferreira
73' Wissel Rio Ave Wissel Jorginho voor Braga Rio Ave
77' Wissel Rio Ave Wissel Kelvin voor C. Twasam Atsu Rio Ave
80' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor Tony Paços de Ferreira
82' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ozéia Paços de Ferreira
85' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
86' Wissel Paços de Ferreira Wissel Caetano voor Vítor Paços de Ferreira
90' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Tarantini Rio Ave
90' Wissel Rio Ave Wissel Saulo voor João Tomás Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Paços de Ferreira
Opstellingen Rio Ave - Paços de Ferreira

Voorbeschouwing Rio Ave - Paços de Ferreira

Rio Ave en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 10 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rio Ave als Paços de Ferreira wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.