Nabeschouwing Sporting Braga - Arouca (0-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Sporting Braga het zaterdag 6 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Arouca (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Arouca is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Serdar Saatçı  zette Arouca op een 0-1 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. Arouca vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rafa Mujica  op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Uri Busquets dacht na 91 minuten te scoren voor Arouca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-3 stand in het voordeel van Arouca.

LIVE Sporting Braga - Arouca 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Javi Montero Arouca
29' Eigen doelpunt Arouca Eigen doelpunt Serdar Saatçı  Arouca 0-1
34' Doelpunt Arouca Doelpunt Rafa Mujica  met assist van Cristo Arouca 0-2
49' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor João Moutinho Sporting Braga
46' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simão  Arouca
46' Wissel Sporting Braga Wissel Álvaro Djaló voor J. Mendes Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Horta   voor Abel Ruiz Sporting Braga
62' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pedro Santos Arouca
64' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pizzi Rodrigo Zalazar Arouca
68' Wissel Sporting Braga Wissel Eboue Kouassi voor Pedro Santos Sporting Braga
80' Wissel Arouca Wissel Rony Lopes voor Víctor Gómez Arouca
85' Wissel Sporting Braga Wissel Miguel Puche voor Morlaye Sylla Sporting Braga
89' Wissel Arouca Wissel Rafa Mujica  voor Jason Arouca 0-3
91' Doelpunt Arouca Doelpunt Uri Busquets met assist van David Simão  Arouca
91' Wissel Arouca Wissel Vitinho voor Cristo Arouca
91' Wissel Arouca Wissel Uri Busquets voor Cristo Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Arouca
Opstellingen Sporting Braga - Arouca
De opstellingen van Sporting Braga en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Arouca

Sporting Braga en Arouca treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 12 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Arouca slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 8
Winst Arouca 1
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 4e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 7e plaats.