Nabeschouwing Sporting CP - Feirense (1-0) || Primeira Liga 2011/2012

Zaterdag 24 maart 2012 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Sporting CP het zaterdag 24 maart 2012 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Feirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Feirense is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Capel. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Feirense
1
0
LIVE Sporting CP - Feirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Mika Feirense
15' Penalty Sporting CP Penalty Capel Sporting CP
15' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ludovic Feirense
19' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Diogo Cunha Feirense
21' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor João Pereira Sporting CP
34' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sténio Feirense
46' Wissel Sporting CP Wissel A. Carrillo voor Jeffren Sporting CP
46' Wissel Feirense Wissel Fonseca voor Uanderson Melo Feirense
60' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Anderson Polga Sporting CP
72' Wissel Feirense Wissel Pedro Queiros voor Mika Feirense
76' Wissel Sporting CP Wissel Daniel Carriço voor Renato Neto Sporting CP
78' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Fonseca Feirense
83' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Serginho Feirense
84' Wissel Sporting CP Wissel André Martins voor Elias Sporting CP
85' Wissel Feirense Wissel Miguel Pedro voor Sténio Feirense
88' Gele kaart Feirense Gele kaart voor S. Bamba Feirense
94' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Miguel Pedro Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Feirense
Opstellingen Sporting CP - Feirense

Voorbeschouwing Sporting CP - Feirense

Sporting CP en Feirense treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 30 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.