Nabeschouwing Sporting CP - Vizela (3-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 21:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Sporting CP het zaterdag 12 augustus 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisbon.

Via de Sporting CP - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Vizela (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Fábio Oliveira Melo geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Vizela
Goals
3
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
24
10
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
132
79
Gevaarlijke aanvallen
85
40
Passes
563
362
Overtredingen
16
9
Corners
8
3
Wissels
5
5
LIVE Sporting CP - Vizela 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Vizela
Opstellingen Sporting CP - Vizela

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting CP - Vizela

Sporting CP en Vizela treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 26 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Vizela slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting CP 4
Winst Vizela 0
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting CP - Vizela Opstelling Sporting CP Opstelling Vizela Live Sporting CP - Vizela Live Sporting CP - Vizela kijken Sporting CP - Vizela kijken Live Sporting CP - Vizela stream Sporting CP - Vizela Fox Sports Nabeschouwing Sporting CP - Vizela Uitslag Sporting CP - Vizela Statistieken Sporting CP - Vizela Primeira Liga 2023/2024 Sporting CP - Vizela wedden Sporting CP - Vizela gokken Sporting CP - Vizela Unibet