Nabeschouwing Vitória Guimarães - Arouca (2-1) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 15 januari 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vitória Guimarães het maandag 15 januari 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Arouca (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Arouca is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Jason, waarmee Arouca met 0-1 de leiding nam. Vitória SC kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jota Silva, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette André Silva zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitória SC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia, waardoor Vitória Guimarães dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitória Guimarães - Arouca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Arouca Doelpunt Jason met assist van Rafa Mújica Arouca 0-1
31' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Francisco Montero Arouca
32' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Álvaro Teixeira Pacheco Vitória SC
40' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Jason Arouca
45' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Jota Silva met assist van Nuno Santos Vitória SC 1-1
64' Doelpunt Vitória SC Doelpunt André Silva met assist van Nuno Santos Vitória SC 2-1
72' Wissel Arouca Wissel André Bukia voor Jason Arouca
72' Wissel Vitória SC Wissel Miguel Maga voor Bruno Gaspar Vitória SC
72' VAR: Afgekeurd doelpunt Cristo González Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Cristo González Arouca
73' Wissel Vitória SC Wissel João Mendes voor Nuno Santos Vitória SC
85' Wissel Arouca Wissel Alfonso Trezza voor Bogdan Milovanov Arouca
86' Wissel Vitória SC Wissel Zé Carlos voor Jota Silva Vitória SC
86' Wissel Vitória SC Wissel Daniel Silva voor Tiago Silva Vitória SC
86' Wissel Arouca Wissel Yusuf Lawal voor Morlaye Sylla Arouca
93' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Alfonso Trezza Arouca
95' Wissel Vitória SC Wissel Adrián Butzke voor André Silva Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Arouca
Opstellingen Vitória Guimarães - Arouca
De opstellingen van Vitória Guimarães en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Arouca

Vitória Guimarães en Arouca treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 11 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Arouca slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 5
Winst Arouca 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 14e plaats.