Nabeschouwing Vitória Guimarães - Casa Pia (0-2) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 24 februari 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Casa Pia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Casa Pia (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Casa Pia is onder leiding van scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa geëindigd in een 0-2 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Casa Pia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Clayton. Casa Pia vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pablo Roberto op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Casa Pia.

LIVE Vitória Guimarães - Casa Pia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Clayton met assist van Pablo Roberto Casa Pia 0-1
35' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Pablo Roberto met assist van Clayton Casa Pia 0-2
46' Wissel Vitória SC Wissel André André voor Jorge Fernandes Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel João Mendes voor Nuno Santos Vitória SC
48' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Tchamba Casa Pia
51' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
62' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Neto Casa Pia
64' Wissel Casa Pia Wissel Beni  voor Rafael Brito Casa Pia
64' Wissel Casa Pia Wissel Nuno Moreira voor Rúben Lameiras Casa Pia
71' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Clayton Casa Pia
74' Wissel Vitória SC Wissel Nélson Oliveira voor André Silva Vitória SC
77' Wissel Casa Pia Wissel André Lacximicant voor Pablo Roberto Casa Pia
77' Wissel Casa Pia Wissel Yuki Soma voor Clayton Casa Pia
83' Wissel Vitória SC Wissel Kaio César voor Tomás Händel Vitória SC
91' Wissel Casa Pia Wissel Telasco Segovia voor Nuno Moreira Casa Pia
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Casa Pia
Opstellingen Vitória Guimarães - Casa Pia
De opstellingen van Vitória Guimarães en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Casa Pia

Vitória Guimarães en Casa Pia treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Casa Pia in de Primeira Liga vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Casa Pia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 0
Winst Casa Pia 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Casa Pia terugvinden op de 12e plaats.