Nabeschouwing Vitória Guimarães - Chaves (5-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 28 oktober 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Chaves (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 5-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Vitória SC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van João Mendes. Vitória SC vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tomás Händel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut kreeg Ygor Nogueira van Chaves voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Chaves de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 47e minuut volgde een derde treffer van Vitória SC, waarmee Jota Silva zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Vitória SC geen gas terug, waardoor in de 52e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van André Silva. De vijfde treffer van Vitória SC viel in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Manu.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fábio José Costa Veríssimo bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Chaves 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Vitória SC Doelpunt João Mendes met assist van Jota Silva Vitória SC 1-0
21' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Rúben Ribeiro Chaves
27' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Ygor Nogueira Chaves
43' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tomás Händel met assist van Daniel Silva Vitória SC 2-0
44' Tweede gele kaart Chaves Tweede gele kaart voor Ygor Nogueira Chaves
47' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Jota Silva met assist van João Mendes Vitória SC 3-0
46' Wissel Chaves Wissel Leandro Sanca voor Carraça Chaves
46' Wissel Chaves Wissel João Pedro voor Rúben Lameiras Chaves
46' Wissel Chaves Wissel Bruno Langa voor Guima Chaves
52' Doelpunt Vitória SC Doelpunt André Silva met assist van Ricardo Mangas Vitória SC 4-0
66' Wissel Chaves Wissel Kelechi Nwakali voor Héctor Hernández Chaves
66' Wissel Vitória SC Wissel Safira voor André Silva Vitória SC
66' Wissel Vitória SC Wissel Nuno Santos voor João Mendes Vitória SC
78' Wissel Vitória SC Wissel Miguel Maga voor Bruno Gaspar Vitória SC
78' Wissel Vitória SC Wissel Afonso Freitas voor Ricardo Mangas Vitória SC
82' Wissel Chaves Wissel Hélder Morim voor Rúben Ribeiro Chaves
85' Wissel Vitória SC Wissel Nelson Luz voor Tomás Händel Vitória SC
91' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Manu met assist van Daniel Silva Vitória SC 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Chaves
Opstellingen Vitória Guimarães - Chaves
De opstellingen van Vitória Guimarães en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Chaves zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Chaves

Vitória Guimarães en Chaves treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 30 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Chaves slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 6
Winst Chaves 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 14e plaats.