Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (1-0) || Primeira Liga 2011/2012

Vrijdag 27 januari 2012 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Vitória Guimarães het vrijdag 27 januari 2012 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Vitória Guimarães - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Nacional is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 78e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Edgar Silva. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Nacional
1
0
LIVE Vitória Guimarães - Nacional 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rodrigo Defendi Vitória SC
25' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Fernando Marçal Nacional
59' Wissel Vitória SC Wissel J. Barrientos voor Leonel Olímpio Vitória SC
60' Wissel Nacional Wissel Oliver voor L. Keita Nacional
62' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor J. Barrientos Vitória SC
70' Wissel Vitória SC Wissel J. Urretaviscaya voor Paulo Sergio Vitória SC
72' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Teles Vitória SC
73' Wissel Nacional Wissel M. Rondón voor D. Skolnik Nacional
77' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Danielson Nacional
78' Penalty Vitória SC Penalty Edgar Silva Vitória SC
81' Wissel Nacional Wissel N. Pecnik voor A. Madrid Nacional
86' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Diego Barcellos Nacional
95' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor J. Urretaviscaya Vitória SC
93' Wissel Vitória SC Wissel Freire voor Marcelo Toscano Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Nacional
Opstellingen Vitória Guimarães - Nacional

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Nacional

Vitória Guimarães en Nacional treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 4 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Nacional slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.