Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2011/2012

Maandag 29 augustus 2011 - 19:45 uur



In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Vitória Setúbal het maandag 29 augustus 2011 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Vitória Setúbal - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Sporting Braga is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 81e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Hélder Barbosa. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Sporting Braga
LIVE Vitória Setúbal - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Alan Sporting Braga
58' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Baiano Sporting Braga
60' Wissel Vitória FC Wissel Bruno Severino voor Henrique Vitória FC
71' Wissel Vitória FC Wissel Tengarrinha voor Bruno Amaro Vitória FC
73' Wissel Sporting Braga Wissel Nuno Gomes voor Alan Sporting Braga
76' Wissel Vitória FC Wissel Bruno Gallo voor Hugo Leal Vitória FC
81' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Hélder Barbosa Sporting Braga
85' Wissel Sporting Braga Wissel Leandro Salino voor Marcio Mossoró Sporting Braga
88' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor P. Suswam Vitória FC
93' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Jorge Gonçalves Vitória FC
93' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulo Vinicius Sporting Braga
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor U. Echiejile Sporting Braga
91' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Hugo Viana Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Sporting Braga
Opstellingen Vitória Setúbal - Sporting Braga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Sporting Braga

Vitória Setúbal en Sporting Braga treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 22 januari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sporting Braga slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 4
Winst Sporting Braga 2
Gelijkspel 4
Totaal 10
Tags
Vitória Setúbal - Sporting Braga Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Sporting Braga Live Vitória Setúbal - Sporting Braga Live Vitória Setúbal - Sporting Braga kijken Vitória Setúbal - Sporting Braga kijken Live Vitória Setúbal - Sporting Braga stream Vitória Setúbal - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting Braga Uitslag Vitória Setúbal - Sporting Braga Statistieken Vitória Setúbal - Sporting Braga Primeira Liga 2011/2012 Vitória Setúbal - Sporting Braga wedden Vitória Setúbal - Sporting Braga gokken Vitória Setúbal - Sporting Braga Unibet