Nabeschouwing Vizela - Estoril (3-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vizela het zondag 25 februari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Vizela - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Estoril (3-3)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Vizela en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Samuel Essende, waarmee Vizela met 1-0 de leiding nam. Vizela vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Samuel Essende op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Estoril de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Alejandro Marqués.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Zanocelo in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Estoril. Estoril leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 93 minuten op voorsprong na een goal van Rafik Guitane: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Vizela. Het was Orest Lebedenko die in de 95e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fábio Oliveira Melo bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Vizela - Estoril 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Eliaquim Mangala Estoril
26' Doelpunt Vizela Doelpunt Samuel Essende met assist van Domingos Quina Vizela 1-0
26' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Samuel Essende Vizela
36' Doelpunt Vizela Doelpunt Samuel Essende met assist van Domingos Quina Vizela 2-0
45' Mateus Fernandes Estoril
58' Wissel Estoril Wissel Cassiano voor João Marques Estoril
58' Wissel Estoril Wissel Frederik Winther voor Eliaquim Mangala Estoril
66' Wissel Vizela Wissel Diogo Nascimento voor Domingos Quina Vizela
72' Wissel Estoril Wissel Fabrício Garcia voor Tiago Araújo Estoril
80' Wissel Vizela Wissel Dylan Saint-Louis voor Sava Petrov Vizela
81' Wissel Estoril Wissel Raúl Parra voor Volnei Estoril
81' Wissel Estoril Wissel Alejandro Marqués voor João Carlos Estoril
83' Doelpunt Estoril Doelpunt Alejandro Marqués met assist van Raúl Parra Estoril 2-1
85' Doelpunt Estoril Doelpunt Zanocelo Estoril 2-2
88' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Matheus Pereira Vizela
93' Doelpunt Estoril Doelpunt Rafik Guitane met assist van Alejandro Marqués Estoril 2-3
95' Doelpunt Vizela Doelpunt Orest Lebedenko met assist van Samu  Vizela 3-3
95' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Dani Figueira Estoril
93' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Heri Tavares Estoril
95' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Orest Lebedenko Vizela
95' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Raúl Parra Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Estoril
Opstellingen Vizela - Estoril
De opstellingen van Vizela en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Estoril

Vizela en Estoril treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Vizela favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vizela 2
Winst Estoril 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 18e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 15e plaats.