Nabeschouwing Vizela - Farense (2-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Vizela het zaterdag 9 maart 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Farense.

Via de Vizela - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Farense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Farense is onder leiding van scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vizela. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Zé Luís, waarmee Farense met 0-1 de leiding nam. Vizela kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sava Petrov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Alberto Soro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vizela de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa, waardoor Vizela dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vizela - Farense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Farense Doelpunt Zé Luís met assist van Pastor Farense 0-1
28' Gele kaart Farense Gele kaart voor Belloumi Farense
46' Gele kaart Farense Gele kaart voor Claudio Falcão Farense
46' Wissel Vizela Wissel Sava Petrov voor Domingos Quina Vizela
47' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Pedro Ortiz Vizela
58' Wissel Vizela Wissel Diogo Nascimento voor Bruno Costa Vizela
58' Wissel Vizela Wissel Matías Lacava voor Jason Lokilo Vizela
61' Wissel Farense Wissel Elves Baldé voor Belloumi Farense
61' Wissel Farense Wissel Mattheus voor Fabrício Isidoro Farense
62' Wissel Vizela Wissel Alberto Soro voor Pedro Ortiz Vizela
71' Doelpunt Vizela Doelpunt Sava Petrov met assist van Rodrigo Escoval Vizela 1-1
74' Gele kaart Farense Gele kaart voor Igor Rossi Farense
75' Wissel Farense Wissel Bruno Duarte voor Zé Luís Farense
75' Wissel Farense Wissel Vítor Gonçalves voor Claudio Falcão Farense
82' Wissel Vizela Wissel Hugo Oliveira voor Matheus Pereira Vizela
85' Doelpunt Vizela Doelpunt Alberto Soro Vizela 2-1
89' Wissel Farense Wissel Cristian Ponde voor Pastor Farense
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Farense
Opstellingen Vizela - Farense
De opstellingen van Vizela en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Farense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Farense

Vizela en Farense treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Vizela 0
Winst Farense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 18e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 11e plaats.