Nabeschouwing Atlético Madrid - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zaterdag 21 september 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Atlético Madrid het zaterdag 21 september 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Wanda Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Celta de Vigo (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Atlético Madrid en Celta de Vigo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero López niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Celta de Vigo
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
20
5
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
118
116
Gevaarlijke aanvallen
69
37
Passes
416
443
Overtredingen
14
14
Buitenspel
3
3
Corners
13
3
Wissels
3
3
LIVE Atlético Madrid - Celta de Vigo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Aidoo Celta de Vigo
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor A. Correa Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Thomas voor H. Herrera Atlético Madrid
63' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
66' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Cheikh voor O. Yokuslu Celta de Vigo
69' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Morata voor Joao Felix Atlético Madrid
73' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor D. Suarez Celta de Vigo
75' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
77' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor R. Blanco Celta de Vigo
81' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saul Atlético Madrid
88' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor I. Aspas Celta de Vigo
91' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Cheikh Celta de Vigo
96' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor L. Olaza Celta de Vigo
96' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Costa Atlético Madrid
Opstellingen Atlético Madrid - Celta de Vigo
De opstellingen van Atlético Madrid en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Celta de Vigo

Atlético Madrid en Celta de Vigo treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atlético Madrid en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Atlético Madrid 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Atlético Madrid - Celta de Vigo Opstelling Atlético Madrid Opstelling Celta de Vigo Live Atlético Madrid - Celta de Vigo Live Atlético Madrid - Celta de Vigo kijken Atlético Madrid - Celta de Vigo kijken Live Atlético Madrid - Celta de Vigo stream Atlético Madrid - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Atlético Madrid - Celta de Vigo Uitslag Atlético Madrid - Celta de Vigo Statistieken Atlético Madrid - Celta de Vigo Primera División 2019/2020 Atlético Madrid - Celta de Vigo wedden Atlético Madrid - Celta de Vigo gokken Atlético Madrid - Celta de Vigo Unibet