Nabeschouwing Deportivo Alavés - Levante (1-0) || Primera División

Zondag 18 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Primera División neemt Deportivo Alavés het zondag 18 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Levante (1-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Levante is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Joselu, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Deportivo Alavés uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Levante
Goals
1
0
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
16
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
83
116
Gevaarlijke aanvallen
44
56
Passes
267
449
Overtredingen
18
15
Buitenspel
0
1
Corners
2
9
Wissels
3
3
LIVE Deportivo Alavés - Levante 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Joselu Deportivo Alavés
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Melero Levante
54' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Joselu met assist van A. Vidal Deportivo Alavés 1-0
65' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Garcia Deportivo Alavés
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor M. Garcia Deportivo Alavés
67' Wissel Levante Wissel J. Morales voor N. Vukcevic Levante
67' Wissel Levante Wissel R. Rochina voor G. Melero Levante
78' Wissel Levante Wissel M. Roger voor S. Leon Levante
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Rodriguez voor L. Rioja Deportivo Alavés
86' Wissel Deportivo Alavés Wissel L. Perez voor Joselu Deportivo Alavés
Opstellingen Deportivo Alavés - Levante
De opstellingen van Deportivo Alavés en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Levante

Deportivo Alavés en Levante treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Deportivo Alavés en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 0
Winst Levante 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Deportivo Alavés - Levante Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Levante Live Deportivo Alavés - Levante Live Deportivo Alavés - Levante kijken Deportivo Alavés - Levante kijken Live Deportivo Alavés - Levante stream Deportivo Alavés - Levante Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Levante Uitslag Deportivo Alavés - Levante Statistieken Deportivo Alavés - Levante Primera División 2019/2020 Deportivo Alavés - Levante wedden Deportivo Alavés - Levante gokken Deportivo Alavés - Levante Unibet