Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid (1-2) || Primera División

Zaterdag 30 november 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Deportivo Alavés het zaterdag 30 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid (1-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door S. Ramos, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Perez in de 65e minuut zorgde er even later voor dat Deportivo Alavés weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 69e minuut zette D. Carvajal zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Real Madrid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Real Madrid
Goals
1
2
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
89
130
Gevaarlijke aanvallen
32
49
Passes
341
633
Overtredingen
18
11
Buitenspel
2
5
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Deportivo Alavés - Real Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Vidal Deportivo Alavés
32' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modric Real Madrid
46' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Pina Deportivo Alavés
52' Doelpunt Real Madrid Doelpunt S. Ramos met assist van T. Kroos Real Madrid 0-1
60' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor L. Rioja Deportivo Alavés
63' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
65' Penalty Deportivo Alavés Penalty L. Perez Deportivo Alavés 1-1
67' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Perez Deportivo Alavés
67' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor G. Bale Real Madrid
69' Doelpunt Real Madrid Doelpunt D. Carvajal Real Madrid 1-2
76' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor T. Pina Deportivo Alavés
79' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
80' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor L. Modric Real Madrid
80' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor E. Militao Real Madrid
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor M. Wakaso Deportivo Alavés
90' Wissel Real Madrid Wissel F. Mendy voor Isco Real Madrid
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Madrid
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid

Deportivo Alavés en Real Madrid treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deportivo Alavés en Real Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 0
Winst Real Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 13e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Deportivo Alavés - Real Madrid Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Real Madrid Live Deportivo Alavés - Real Madrid Live Deportivo Alavés - Real Madrid kijken Deportivo Alavés - Real Madrid kijken Live Deportivo Alavés - Real Madrid stream Deportivo Alavés - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Madrid Uitslag Deportivo Alavés - Real Madrid Statistieken Deportivo Alavés - Real Madrid Primera División 2019/2020 Deportivo Alavés - Real Madrid wedden Deportivo Alavés - Real Madrid gokken Deportivo Alavés - Real Madrid Unibet