Nabeschouwing Eibar - Espanyol (1-2) || Primera División

Zondag 15 september 2019 - 12:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het zondag 15 september 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Espanyol (1-2)

Het Primera División duel tussen Eibar en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door I. Ramis, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. Espanyol kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Ferreyra, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette E. Granero zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Espanyol de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 91e minuut moest Espanyol verder met een man minder, nadat Naldo een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez, waardoor Espanyol dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Espanyol
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
13
7
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
111
73
Gevaarlijke aanvallen
58
26
Passes
383
291
Overtredingen
14
16
Buitenspel
2
3
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Espanyol 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Cote SD Eibar
48' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Naldo Espanyol
58' Doelpunt SD Eibar Doelpunt I. Ramis met assist van F. Orellana SD Eibar 1-0
61' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Roca Espanyol
67' Wissel Espanyol Wissel M. Vargas voor M. Roca Espanyol
69' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. Exposito SD Eibar
73' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor E. Exposito SD Eibar
73' Wissel Espanyol Wissel A. Giner Pedrosa voor O. Melendo Espanyol
76' Wissel SD Eibar Wissel S. Alvarez voor I. Ramis SD Eibar
76' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Ferreyra met assist van M. Vargas Espanyol 1-1
78' Wissel Espanyol Wissel E. Granero voor F. Ferreyra Espanyol
78' Doelpunt Espanyol Doelpunt E. Granero Espanyol 1-2
81' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor S. Enrich SD Eibar
91' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor Naldo Espanyol
96' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Giner Pedrosa Espanyol
Opstellingen Eibar - Espanyol
De opstellingen van Eibar en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Espanyol

Eibar en Espanyol treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 18e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Eibar - Espanyol Opstelling Eibar Opstelling Espanyol Live Eibar - Espanyol Live Eibar - Espanyol kijken Eibar - Espanyol kijken Live Eibar - Espanyol stream Eibar - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Espanyol Uitslag Eibar - Espanyol Statistieken Eibar - Espanyol Primera División 2019/2020 Eibar - Espanyol wedden Eibar - Espanyol gokken Eibar - Espanyol Unibet