Nabeschouwing Eibar - Getafe (0-1) || Primera División

Zondag 8 december 2019 - 12:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het zondag 8 december 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Ipurua Municipal Stadium in Eibar.

Via de Eibar - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Getafe (0-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Angel, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. In de 97e minuut moest F. Orellana van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest SD Eibar verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias, waardoor Getafe de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Getafe
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
7
4
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
113
99
Gevaarlijke aanvallen
46
41
Passes
294
255
Overtredingen
16
15
Buitenspel
2
6
Corners
3
8
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Getafe 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
36' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Oliveira SD Eibar
43' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
57' Gele kaart Getafe Gele kaart voor H. Duro Getafe
60' Wissel Getafe Wissel Angel voor H. Duro Getafe
67' Doelpunt Getafe Doelpunt Angel met assist van D. Suarez Getafe 0-1
75' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor Charles SD Eibar
75' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Enrich SD Eibar
78' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor R. Correa SD Eibar
82' Wissel Getafe Wissel J. Molina voor J. Mata Getafe
85' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor P. Leon SD Eibar
88' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
92' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor Cucu Getafe
97' Rode kaart SD Eibar Rode kaart voor F. Orellana SD Eibar
Opstellingen Eibar - Getafe
De opstellingen van Eibar en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Getafe

Eibar en Getafe treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 16e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Eibar - Getafe Opstelling Eibar Opstelling Getafe Live Eibar - Getafe Live Eibar - Getafe kijken Eibar - Getafe kijken Live Eibar - Getafe stream Eibar - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Getafe Uitslag Eibar - Getafe Statistieken Eibar - Getafe Primera División 2019/2020 Eibar - Getafe wedden Eibar - Getafe gokken Eibar - Getafe Unibet