Nabeschouwing Leganés - Celta de Vigo (3-2) || Primera División

Zondag 8 december 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Leganés het zondag 8 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Celta de Vigo (3-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 3-2 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Óscar Rodríguez, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. Leganés vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Óscar Rodríguez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Leganés, waarmee Kévin Rodrigues zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 64 minuten deed N. Araújo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Celta de Vigo werd verkleind tot 3-1. In de 71e minuut moest Celta de Vigo verder met een man minder, nadat G. Fernández een tweede gele kaart kreeg. Celta de Vigo verkleinde in de 81e minuut de achterstand doordat Iago Aspas de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José María Sánchez Martínez en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Leganés.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Celta de Vigo
Goals
3
2
Balbezit
33%
67%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
95
132
Gevaarlijke aanvallen
49
39
Passes
272
553
Overtredingen
14
11
Buitenspel
0
1
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Leganés - Celta de Vigo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
15' Doelpunt Leganés Doelpunt Óscar Rodríguez Leganés 1-0
30' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
38' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor Denis Suárez Celta de Vigo
38' Wissel Leganés Wissel Roque Mesa voor Recio Leganés
39' Doelpunt Leganés Doelpunt Óscar Rodríguez met assist van Y. En-Nesyri Leganés 2-0
42' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
46' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Fernández voor Hugo Mallo Celta de Vigo
49' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Rodri Tarín Celta de Vigo
49' Gele kaart Leganés Gele kaart voor G. Fernández Leganés
55' Doelpunt Leganés Doelpunt Kévin Rodrigues Leganés 3-0
64' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt N. Araújo met assist van G. Fernández Celta de Vigo 3-1
65' Wissel Celta de Vigo Wissel Brais Méndez voor Rafinha Celta de Vigo
71' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor G. Fernández Celta de Vigo
75' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor M. Braithwaite Leganés
81' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 3-2
87' Wissel Leganés Wissel Eraso voor Óscar Rodríguez Leganés
92' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
Opstellingen Leganés - Celta de Vigo
De opstellingen van Leganés en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Celta de Vigo

Leganés en Celta de Vigo treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leganés - Celta de Vigo Opstelling Leganés Opstelling Celta de Vigo Live Leganés - Celta de Vigo Live Leganés - Celta de Vigo kijken Leganés - Celta de Vigo kijken Live Leganés - Celta de Vigo stream Leganés - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Celta de Vigo Uitslag Leganés - Celta de Vigo Statistieken Leganés - Celta de Vigo Primera División 2019/2020 Leganés - Celta de Vigo wedden Leganés - Celta de Vigo gokken Leganés - Celta de Vigo Unibet