Nabeschouwing Levante - Villarreal (2-1) || Primera División

Vrijdag 23 augustus 2019 - 22:00 uur

In de Primera División neemt Levante het vrijdag 23 augustus 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Villarreal (2-1)

Het Primera División duel tussen Levante en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-1 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Moreno. Een benutte penalty van M. Roger in de 68e minuut zorgde er even later voor dat Levante weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Roger van Levante die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Levante dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Levante - Villarreal
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
24
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
104
85
Gevaarlijke aanvallen
46
39
Overtredingen
4
8
Buitenspel
3
2
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Levante - Villarreal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van K. Ekambi Villarreal 0-1
63' Wissel Levante Wissel M. Roger voor S. Leon Levante
64' Wissel Levante Wissel Hernani voor R. Rochina Levante
67' Gele kaart Levante Gele kaart voor A. Fernandez Levante
68' Penalty Levante Penalty M. Roger Levante 1-1
70' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
73' Penalty Levante Penalty M. Roger Levante 2-1
74' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor K. Ekambi Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor M. Gomez Villarreal
80' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
84' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor J. Morales Levante
88' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor R. Albiol Villarreal
Opstellingen Levante - Villarreal
De opstellingen van Levante en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Villarreal

Levante en Villarreal treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Villarreal elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 18e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Levante - Villarreal Opstelling Levante Opstelling Villarreal Live Levante - Villarreal Live Levante - Villarreal kijken Levante - Villarreal kijken Live Levante - Villarreal stream Levante - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Levante - Villarreal Uitslag Levante - Villarreal Statistieken Levante - Villarreal Primera División 2019/2020 Levante - Villarreal wedden Levante - Villarreal gokken Levante - Villarreal Unibet