LIVE Levante - Villarreal (0-1) || Primera División

Vrijdag 23 augustus 2019 - 22:00 uur (60')

In de Primera División neemt Levante het vrijdag 23 augustus 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Levante Gelijk Winst Villarreal
2.58x inzet 3.6x inzet 2.7x inzet
LIVE Levante - Villarreal 0-1 60'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Levante - Villarreal live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 60e minuut en de actuele stand is 0-1.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van K. Ekambi Villarreal 0-1
Opstellingen Levante - Villarreal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Levante - Villarreal

Levante en Villarreal treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Villarreal elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 18e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Levante - Villarreal Opstelling Levante Opstelling Villarreal Live Levante - Villarreal Live Levante - Villarreal kijken Levante - Villarreal kijken Live Levante - Villarreal stream Levante - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Levante - Villarreal Uitslag Levante - Villarreal Statistieken Levante - Villarreal Primera División 2019/2020 Levante - Villarreal wedden Levante - Villarreal gokken Levante - Villarreal Unibet