Nabeschouwing Osasuna - Eibar (0-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Osasuna het zaterdag 24 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Eibar (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Osasuna en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Osasuna en Eibar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Osasuna, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Medié Jiménez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Osasuna - Eibar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
16' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Chimy Avila Osasuna
23' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Alvarez SD Eibar
30' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
47' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Arbilla SD Eibar
63' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor S. Enrich SD Eibar
65' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Oliveira SD Eibar
66' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor M. Cardona Osasuna
67' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor F. Orellana SD Eibar
81' Wissel Osasuna Wissel J. Villar voor Chimy Avila Osasuna
83' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
87' Wissel Osasuna Wissel B. Llamas voor R. Ibanez Osasuna
87' Wissel SD Eibar Wissel P. Leon voor A. Arbilla SD Eibar
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Eibar
Opstellingen Osasuna - Eibar
De opstellingen van Osasuna en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Eibar

Osasuna en Eibar treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Eibar in de Primera División vond plaats op 13 maart 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Osasuna 1
Winst Eibar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 8e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 15e plaats.