Nabeschouwing Osasuna - Granada (0-3) || Primera División 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 12:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Osasuna het zondag 23 februari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Granada (0-3)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Granada is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Granada kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. Machis. Granada vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Machis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Granada, waarmee D. Foulquier zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Granada gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Granada dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Osasuna - Granada 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis met assist van R. Soldado Granada 0-1
28' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis met assist van Y. Herrera Granada 0-2
41' Doelpunt Granada Doelpunt D. Foulquier met assist van Y. Herrera Granada 0-3
55' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
57' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
59' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Ibanez Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel F. Merida voor R. Ibanez Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel A. Jose voor I. Perez Osasuna
69' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor C. Fernandez Granada
72' Wissel Osasuna Wissel Adrian voor R. Garcia Osasuna
78' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor F. Merida Osasuna
78' Wissel Granada Wissel F. Vico voor D. Machis Granada
86' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor Y. Herrera Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Granada
Opstellingen Osasuna - Granada
De opstellingen van Osasuna en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Granada zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Granada

Osasuna en Granada treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Granada in de Primera División vond plaats op 18 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 4 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Osasuna. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 2
Winst Granada 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 12e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 9e plaats.