Nabeschouwing Osasuna - Real Betis (0-0) || Primera División

Vrijdag 20 september 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Osasuna het vrijdag 20 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Iruñea.

Via de Osasuna - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Real Betis (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Osasuna en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Osasuna en Real Betis gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Osasuna, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Real Betis
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
107
100
Gevaarlijke aanvallen
50
30
Passes
349
397
Overtredingen
15
9
Buitenspel
4
1
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Osasuna - Real Betis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
9' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
24' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Guardado Real Betis
68' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor Juanmi Real Betis
71' Wissel Osasuna Wissel R. Ibanez voor Adrian Osasuna
73' Wissel Real Betis Wissel A. Moreno voor N. Fekir Real Betis
78' Wissel Osasuna Wissel B. Llamas voor R. Garcia Osasuna
79' Wissel Real Betis Wissel I. Gutierrez voor A. Guardado Real Betis
90' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor F. Merida Osasuna
Opstellingen Osasuna - Real Betis
De opstellingen van Osasuna en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Real Betis

Osasuna en Real Betis treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Osasuna en Real Betis elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 0
Winst Real Betis 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 9e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Osasuna - Real Betis Opstelling Osasuna Opstelling Real Betis Live Osasuna - Real Betis Live Osasuna - Real Betis kijken Osasuna - Real Betis kijken Live Osasuna - Real Betis stream Osasuna - Real Betis Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Real Betis Uitslag Osasuna - Real Betis Statistieken Osasuna - Real Betis Primera División 2019/2020 Osasuna - Real Betis wedden Osasuna - Real Betis gokken Osasuna - Real Betis Unibet