Nabeschouwing Real Valladolid - Osasuna (1-1) || Primera División

Zondag 15 september 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Real Valladolid het zondag 15 september 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Osasuna (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Valladolid en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door P. Hervias, waarmee Real Valladolid met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Osasuna het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk R. Ibanez die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Osasuna
Goals
1
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
16
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
102
105
Gevaarlijke aanvallen
47
60
Passes
373
391
Overtredingen
9
11
Buitenspel
1
0
Corners
10
6
Wissels
4
3
LIVE Real Valladolid - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel Real Valladolid Wissel R. Alcaraz voor Michel Real Valladolid
63' Wissel Real Valladolid Wissel P. Hervias voor W. Marin Real Valladolid
65' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt P. Hervias Real Valladolid 1-0
74' Wissel Osasuna Wissel Adrian voor B. Llamas Osasuna
74' Wissel Osasuna Wissel R. Ibanez voor R. Garcia Osasuna
76' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor F. Merida Osasuna
81' Doelpunt Osasuna Doelpunt R. Ibanez met assist van Chimy Avila Osasuna 1-1
82' Wissel Real Valladolid Wissel S. Ramirez voor E. Unal Real Valladolid
85' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor F. Merida Osasuna
Opstellingen Real Valladolid - Osasuna
De opstellingen van Real Valladolid en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Osasuna

Real Valladolid en Osasuna treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Osasuna elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Osasuna 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 13e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Valladolid - Osasuna Opstelling Real Valladolid Opstelling Osasuna Live Real Valladolid - Osasuna Live Real Valladolid - Osasuna kijken Real Valladolid - Osasuna kijken Live Real Valladolid - Osasuna stream Real Valladolid - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Osasuna Uitslag Real Valladolid - Osasuna Statistieken Real Valladolid - Osasuna Primera División 2019/2020 Real Valladolid - Osasuna wedden Real Valladolid - Osasuna gokken Real Valladolid - Osasuna Unibet