Nabeschouwing Villarreal - Granada (4-4) || Primera División

Zaterdag 17 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zaterdag 17 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Ceramica in Villarreal.

Via de Villarreal - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Granada (4-4)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Villarreal en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. S. Cazorla maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Villarreal vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van F. Vico in de 51e minuut zorgde er even later voor dat Granada weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 53e minuut zette M. Gomez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Machis de 2-2 maakte voor Granada. Villarreal leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 65 minuten op voorsprong na een goal van G. Moreno: 3-2. In de 73e minuut was het S. Chukwueze van Villarreal wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Granada om te scoren. In de 75e minuut zette R. Soldado de stand op 4-3 in het voordeel van Granada. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was A. Puertas van Granada die in de 81e minuut de score op 4-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Adrián Cordero Vega en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Granada
Goals
4
4
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
14
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
87
110
Gevaarlijke aanvallen
25
48
Passes
462
380
Overtredingen
10
16
Buitenspel
3
6
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Granada 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Penalty Villarreal Penalty S. Cazorla Villarreal 1-0
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cazorla Villarreal
48' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
51' Penalty Granada Penalty F. Vico Granada 1-1
53' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Gomez met assist van X. Quintilla Villarreal 2-1
57' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Vadillo Granada
59' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
62' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis met assist van V. Diaz Granada 2-2
65' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van M. Gomez Villarreal 3-2
69' Wissel Villarreal Wissel K. Ekambi voor G. Moreno Villarreal
70' Wissel Granada Wissel R. Azeez voor Y. Brice Granada
70' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Zambo Andre-Frank Villarreal
73' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van S. Cazorla Villarreal 4-2
75' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado met assist van A. Montoro Granada 4-3
78' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor M. Gomez Villarreal
78' Wissel Granada Wissel A. Ramos voor F. Vico Granada
81' Doelpunt Granada Doelpunt A. Puertas met assist van R. Soldado Granada 4-4
83' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor Iborra Villarreal
Opstellingen Villarreal - Granada
De opstellingen van Villarreal en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Javier Calleja Revilla
Wissels Villarreal
# Speler Pos.
Voorbeschouwing Villarreal - Granada

Villarreal en Granada treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Granada elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Granada 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Granada Opstelling Villarreal Opstelling Granada Live Villarreal - Granada Live Villarreal - Granada kijken Villarreal - Granada kijken Live Villarreal - Granada stream Villarreal - Granada Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Granada Uitslag Villarreal - Granada Statistieken Villarreal - Granada Primera División 2019/2020 Villarreal - Granada wedden Villarreal - Granada gokken Villarreal - Granada Unibet