Nabeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés (1-0) || Primera División 2020/2021

Zondag 23 mei 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2020/2021 neemt Sevilla het zondag 23 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés (1-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door A. Gomez, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos, waardoor Sevilla de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sevilla - Deportivo Alavés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Vidal Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor L. Ocampos Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel Oscar voor J. Jordan Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor F. Vazquez Sevilla
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel Joselu voor P. Pons Deportivo Alavés
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel L. Rioja voor F. Pellistri Deportivo Alavés
72' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Pacheco voor A. Sivera Deportivo Alavés
74' Wissel Sevilla Wissel L. de Jong voor Suso Sevilla
74' Wissel Sevilla Wissel A. Gomez voor S. Escudero Sevilla
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Battaglia voor E. Mendez Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel L. Perez voor J. Guidetti Deportivo Alavés
85' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Lopetegui J. Sevilla
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt A. Gomez met assist van O. Torres Sevilla 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Deportivo Alavés
Opstellingen Sevilla - Deportivo Alavés
De opstellingen van Sevilla en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés

Sevilla en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 19 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 6
Winst Deportivo Alavés 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 16e plaats.