Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (4-0) || Primera División 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2020/2021 neemt Villarreal het zondag 16 mei 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (4-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 4-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door C. Bacca, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Bacca op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut kreeg Diego Carlos van Sevilla voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sevilla de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee G. Moreno zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van C. Bacca.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Sevilla 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
34' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van D. Parejo Villarreal 1-0
47' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van G. Moreno Villarreal 2-0
51' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Acuna Sevilla
52' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
58' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor L. de Jong Sevilla
58' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor A. Gomez Sevilla
66' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno Villarreal 3-0
67' Wissel Villarreal Wissel Raba voor Y. Pino Villarreal
69' Wissel Sevilla Wissel Oscar voor Suso Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor I. Rakitic Sevilla
78' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor L. Ocampos Sevilla
79' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca Villarreal 4-0
81' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor G. Moreno Villarreal
81' Wissel Villarreal Wissel F. Nino voor C. Bacca Villarreal
82' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor A. Moreno Villarreal
82' Wissel Villarreal Wissel J. Costa voor D. Parejo Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Sevilla
Opstellingen Villarreal - Sevilla
De opstellingen van Villarreal en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Sevilla

Villarreal en Sevilla treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Sevilla in de Primera División vond plaats op 29 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 12 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Villarreal. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 8
Winst Sevilla 12
Gelijkspel 9
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 7e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 4e plaats.