In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 6 november 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Osasuna 0-0

Vanaf zondag 6 november 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Osasuna volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 maanden, 8 dagen, 4 uur, 59 minuten en 52 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Osasuna
Opstellingen Celta de Vigo - Osasuna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Osasuna

Celta de Vigo en Osasuna treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Osasuna in de Primera División vond plaats op 19 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 7
Winst Osasuna 5
Gelijkspel 4
Totaal 16
Tags
Celta de Vigo - Osasuna Opstelling Celta de Vigo Opstelling Osasuna Live Celta de Vigo - Osasuna Live Celta de Vigo - Osasuna kijken Celta de Vigo - Osasuna kijken Live Celta de Vigo - Osasuna stream Celta de Vigo - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna Uitslag Celta de Vigo - Osasuna Statistieken Celta de Vigo - Osasuna Primera División 2022/2023 Celta de Vigo - Osasuna wedden Celta de Vigo - Osasuna gokken Celta de Vigo - Osasuna Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .