Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Woensdag 9 november 2022 - 01:00 uur

In de Primera División neemt Rayo Vallecano het woensdag 9 november 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Rayo Vallecano - Celta de Vigo 0-0

Vanaf woensdag 9 november 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Rayo Vallecano - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 maanden, 12 dagen, 15 uur, 15 minuten en 55 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Celta de Vigo
Opstellingen Rayo Vallecano - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo

Rayo Vallecano en Celta de Vigo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Rayo Vallecano favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 7
Winst Celta de Vigo 3
Gelijkspel 2
Totaal 12
Tags
Rayo Vallecano - Celta de Vigo Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Celta de Vigo Live Rayo Vallecano - Celta de Vigo Live Rayo Vallecano - Celta de Vigo kijken Rayo Vallecano - Celta de Vigo kijken Live Rayo Vallecano - Celta de Vigo stream Rayo Vallecano - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo Uitslag Rayo Vallecano - Celta de Vigo Statistieken Rayo Vallecano - Celta de Vigo Primera División 2022/2023 Rayo Vallecano - Celta de Vigo wedden Rayo Vallecano - Celta de Vigo gokken Rayo Vallecano - Celta de Vigo Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .