Nabeschouwing Rayo Vallecano - Mallorca (0-2) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 19:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Rayo Vallecano het zaterdag 27 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Mallorca (0-2)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door V. Muriqi, waarmee Mallorca met 0-1 de leiding nam. Mallorca vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lee Kang-In op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Mallorca.

LIVE Rayo Vallecano - Mallorca 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Mallorca Doelpunt V. Muriqi met assist van D. Rodriguez Mallorca 0-1
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor S. Sanchez Rayo Vallecano
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel D. Mendez voor U. Lopez Rayo Vallecano
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Comesana voor O. Trejo Rayo Vallecano
62' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor C. Grenier Mallorca
64' Doelpunt Mallorca Doelpunt Lee Kang-In Mallorca 0-2
66' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Valentin Rayo Vallecano
67' Wissel Mallorca Wissel A. Sanchez voor C. Grenier Mallorca
73' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Sanchez Mallorca
74' Wissel Mallorca Wissel J. Llabres voor Lee Kang-In Mallorca
78' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor R. Falcao Rayo Vallecano
79' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Copete Mallorca
86' Wissel Rayo Vallecano Wissel J. Pozo voor O. Valentin Rayo Vallecano
87' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor V. Muriqi Mallorca
87' Wissel Mallorca Wissel I. Ruiz de Galarreta voor D. Rodriguez Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Mallorca
Opstellingen Rayo Vallecano - Mallorca
De opstellingen van Rayo Vallecano en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Mallorca

Rayo Vallecano en Mallorca treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Mallorca in de Primera División vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 3 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 2
Winst Mallorca 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 7e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 15e plaats.