Nabeschouwing Almería - Athletic Club (1-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 2 maart 2008 - 21:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Almería het zondag 2 maart 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Almería - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Athletic Club (1-1)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Almería en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 58e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Negredo. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Athletic Club dat via Llorente dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Athletic Club
1
1
LIVE Almería - Athletic Club 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Almería Gele kaart voor Mané Almería
30' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor F. Amorebieta Athletic Club
34' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Susaeta Athletic Club
36' Gele kaart Almería Gele kaart voor Felipe Melo Almería
44' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aitor Ocio Athletic Club
47' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanma Ortiz Almería
51' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Francisco Yeste Athletic Club
55' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Juanma Ortiz Almería
58' Penalty Almería Penalty Negredo Almería
58' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Joseba Etxeberria Athletic Club
58' Wissel Almería Wissel Soriano voor Felipe Melo Almería
67' Wissel Athletic Club Wissel Orbaiz voor Javi Martínez Athletic Club
70' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Orbaiz Athletic Club
72' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Llorente Athletic Club
72' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Joseba Etxeberria Athletic Club
74' Gele kaart Almería Gele kaart voor Bruno Almería
83' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Corona Almería
90' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Armando Riveiro Athletic Club
90' Wissel Athletic Club Wissel Ustaritz voor Susaeta Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Athletic Club
Opstellingen Almería - Athletic Club

Voorbeschouwing Almería - Athletic Club

Almería en Athletic Club treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 7 oktober 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.