Nabeschouwing Almería - Real Zaragoza (1-1) || Primera División 2010/2011

Zondag 5 december 2010 - 17:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Almería het zondag 5 december 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Real Zaragoza (1-1)

De Primera División 2010/2011 wedstrijd tussen Almería en Real Zaragoza geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 67e minuut dacht Real Zaragoza op voorsprong te komen via een doelpunt van Gabi. Helaas voor Real Zaragoza werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Almería dat via P. Piatti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Real Zaragoza
1
1
LIVE Almería - Real Zaragoza 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Almería Gele kaart voor Rigo Almería
46' Wissel Almería Wissel F. Vargas voor H. Bernardello Almería
48' Wissel Real Zaragoza Wissel L. Ponzio voor Jorge López Real Zaragoza
50' Wissel Real Zaragoza Wissel M. Pérez voor Braulio Nóbrega Real Zaragoza
62' Wissel Almería Wissel Crusat voor H. Goitom Almería
63' Gele kaart Almería Gele kaart voor Lillo Castellano Almería
67' Penalty Real Zaragoza Penalty Gabi Lafita Real Zaragoza
68' Wissel Almería Wissel L. Ulloa voor M. Mbami Almería
75' Wissel Real Zaragoza Wissel S. Boutahar voor N. Bertolo Real Zaragoza
78' Doelpunt Almería Doelpunt P. Piatti met assist van K. Uche Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Real Zaragoza
Opstellingen Almería - Real Zaragoza

Voorbeschouwing Almería - Real Zaragoza

Almería en Real Zaragoza treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Real Zaragoza in de Primera División vond plaats op 24 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Real Zaragoza favoriet. 2 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Almería. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.