Nabeschouwing Almería - Sporting Gijón (1-1) || Primera División 2010/2011

Zondag 7 november 2010 - 17:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Almería het zondag 7 november 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Sporting Gijón (1-1)

De Primera División 2010/2011 wedstrijd tussen Almería en Sporting Gijón geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Corona. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Sporting Gijón dat via Nacho Novo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Sporting Gijón
1
1
LIVE Almería - Sporting Gijón 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Almería Doelpunt Corona met assist van P. Piatti Almería
31' Gele kaart Almería Gele kaart voor K. Uche Almería
56' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Carmelo Sporting Gijón
59' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanma Ortiz Almería
69' Wissel Almería Wissel L. Ulloa voor K. Uche Almería
69' Wissel Sporting Gijón Wissel De las Cuevas voor Rivera Sporting Gijón
72' Wissel Almería Wissel F. Vargas voor Corona Almería
73' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Nacho Novo met assist van Carmelo Sporting Gijón
77' Gele kaart Almería Gele kaart voor M. Mbami Almería
83' Wissel Almería Wissel H. Goitom voor H. Bernardello Almería
83' Wissel Sporting Gijón Wissel M. Bilic voor David Barral Sporting Gijón
87' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Nacho Novo Sporting Gijón
88' Gele kaart Almería Gele kaart voor P. Piatti Almería
90' Gele kaart Almería Gele kaart voor L. Ulloa Almería
90' Wissel Sporting Gijón Wissel Portilla voor Nacho Novo Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Sporting Gijón
Opstellingen Almería - Sporting Gijón

Voorbeschouwing Almería - Sporting Gijón

Almería en Sporting Gijón treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Sporting Gijón in de Primera División vond plaats op 7 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Almería als Sporting Gijón wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.