Nabeschouwing Athletic Club - Espanyol (1-1) || Primera División 2008/2009

Zondag 4 januari 2009 - 17:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Athletic Club het zondag 4 januari 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Athletic Club - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Espanyol (1-1)

De Primera División 2008/2009 wedstrijd tussen Athletic Club en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 37e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Moisés Hurtado. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Athletic Club dat via Iraola dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Espanyol
1
1
LIVE Athletic Club - Espanyol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor N. Pareja Espanyol
22' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aitor Ocio Athletic Club
37' Doelpunt Espanyol Doelpunt Moisés Hurtado Espanyol
56' Wissel Athletic Club Wissel Joseba Etxeberria voor Francisco Yeste Athletic Club
58' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Rufete Espanyol
59' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dani Jarque Espanyol
63' Wissel Athletic Club Wissel Toquero voor Ion Velez Athletic Club
69' Wissel Espanyol Wissel José Callejón voor Coro Espanyol
75' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Balenziaga Athletic Club
77' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Moisés Hurtado Espanyol
78' Wissel Athletic Club Wissel Gurpegi voor Orbaiz Athletic Club
81' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iraola Athletic Club
83' Wissel Espanyol Wissel R. Martinez voor Nenê Espanyol
93' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor C. Kameni Espanyol
92' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Gurpegi Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Espanyol
Opstellingen Athletic Club - Espanyol

Voorbeschouwing Athletic Club - Espanyol

Athletic Club en Espanyol treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Espanyol in de Primera División vond plaats op 6 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Athletic Club als Espanyol wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.