Nabeschouwing Atlético Madrid - Espanyol (2-3) || Primera División 2010/2011

Zaterdag 27 november 2010 - 22:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Atlético Madrid het zaterdag 27 november 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Atlético Madrid - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Espanyol (2-3)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Espanyol is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Luis García. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Atlético Madrid dat via Tiago dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Verdú dacht na 54 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Atlético Madrid via S. Agüero, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Espanyol via P. Osvaldo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Espanyol
2
3
LIVE Atlético Madrid - Espanyol 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor José Antonio Reyes Atlético Madrid
22' Penalty Espanyol Penalty Luis García Espanyol
24' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi López Espanyol
25' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Baena Espanyol
39' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Jordi Amat Espanyol
44' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Simão Atlético Madrid
46' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Tiago met assist van D. Godín Atlético Madrid
46' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Verdú Espanyol
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Tiago Atlético Madrid
54' Doelpunt Espanyol Doelpunt Verdú met assist van P. Osvaldo Espanyol
60' Wissel Espanyol Wissel J. Dátolo voor José Callejón Espanyol
66' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt S. Agüero met assist van D. Forlán Atlético Madrid
67' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor C. Kameni Espanyol
68' Wissel Atlético Madrid Wissel Raúl García voor Tiago Atlético Madrid
75' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor Verdú Espanyol
78' Doelpunt Espanyol Doelpunt P. Osvaldo met assist van Luis García Espanyol
83' Wissel Atlético Madrid Wissel Fran Mérida voor José Antonio Reyes Atlético Madrid
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Forlín Espanyol
90' Wissel Espanyol Wissel Raúl Rodríguez voor P. Osvaldo Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Espanyol
Opstellingen Atlético Madrid - Espanyol

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Espanyol

Atlético Madrid en Espanyol treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Espanyol in de Primera División vond plaats op 11 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atlético Madrid als Espanyol wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.