Nabeschouwing Barcelona - Hércules (0-2) || Primera División 2010/2011

Zaterdag 11 september 2010 - 18:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Barcelona het zaterdag 11 september 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hércules.

Via de Barcelona - Hércules live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Hércules (0-2)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Hércules is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hércules. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 26e minuut dacht Hércules op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Valdéz. Helaas voor Hércules werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Hércules dat via N. Valdéz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Hércules
LIVE Barcelona - Hércules 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Hércules teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
26' Doelpunt Hércules Doelpunt N. Valdéz Hércules
42' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Adriano Correia FC Barcelona
42' Gele kaart Hércules Gele kaart voor D. Trézéguet Hércules
44' Gele kaart Hércules Gele kaart voor R. Drenthe Hércules
46' Wissel FC Barcelona Wissel Xavi voor J. Mascherano FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Pedro voor Bojan FC Barcelona
59' Doelpunt Hércules Doelpunt N. Valdéz met assist van Tiago Gomes Hércules
61' Wissel FC Barcelona Wissel Dani Alves voor Adriano Correia FC Barcelona
61' Wissel Hércules Wissel Sendoa voor R. Drenthe Hércules
65' Wissel Hércules Wissel Kiko voor N. Valdéz Hércules
74' Wissel Hércules Wissel Tote voor Tiago Gomes Hércules