Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Athletic Club (3-1) || Primera División 2008/2009

Zondag 23 november 2008 - 21:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Deportivo La Coruña het zondag 23 november 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Deportivo La Coruña - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Athletic Club (3-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Athletic Club is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Zé Castro. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Verdú dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Javi Martínez dacht na 72 minuten te scoren voor Athletic Club, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Deportivo La Coruña via A. Guardado, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Athletic Club
3
1
LIVE Deportivo La Coruña - Athletic Club 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Zé Castro Deportivo La Coruña
32' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor David López Athletic Club
42' Penalty Deportivo La Coruña Penalty Verdú Deportivo La Coruña
45' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Mista voor Rodolfo Bodipo Deportivo La Coruña
46' Wissel Athletic Club Wissel Joseba Etxeberria voor Joseba Garmendia Athletic Club
47' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Orbaiz Athletic Club
57' Wissel Athletic Club Wissel Ion Velez voor David López Athletic Club
64' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Sergio voor Antonio Tomás Deportivo La Coruña
72' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Javi Martínez Athletic Club
85' Wissel Athletic Club Wissel Joseba Del Olmo voor Susaeta Athletic Club
86' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor A. Guardado Deportivo La Coruña
87' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Zé Castro Deportivo La Coruña
87' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Cristian voor Lafita Deportivo La Coruña
90' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt A. Guardado Deportivo La Coruña
90' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Verdú Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Athletic Club
Opstellingen Deportivo La Coruña - Athletic Club

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Athletic Club

Deportivo La Coruña en Athletic Club treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 13 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deportivo La Coruña als Athletic Club wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.