Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Mallorca (2-1) || Primera División 2010/2011

Zondag 3 april 2011 - 17:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Deportivo La Coruña het zondag 3 april 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca.

Via de Deportivo La Coruña - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Mallorca (2-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Mallorca is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Mallorca op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Webó. Helaas voor Mallorca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Xisco Jiménez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Nouioui dacht na 67 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut werd P. Webó van Mallorca met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Mallorca het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Mallorca
2
1
LIVE Deportivo La Coruña - Mallorca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Mallorca Doelpunt P. Webó met assist van Jose Martí Mallorca
45' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Aranzubia Deportivo La Coruña
45' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor A. Guardado Deportivo La Coruña
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Valerón voor Pablo Álvarez Deportivo La Coruña
55' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Xisco Jiménez met assist van Valerón Deportivo La Coruña
63' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor L. Nouioui Deportivo La Coruña
65' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Riki voor Xisco Jiménez Deportivo La Coruña
66' Wissel Mallorca Wissel G. Castro voor Tejera Mallorca
67' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt L. Nouioui Deportivo La Coruña
72' Wissel Mallorca Wissel Rubén voor Ramis Mallorca
75' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Pereira Mallorca
78' Wissel Mallorca Wissel Víctor voor M. Pereira Mallorca
79' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Adrián voor L. Nouioui Deportivo La Coruña
91' Rode kaart Mallorca Rode kaart voor P. Webó Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Mallorca
Opstellingen Deportivo La Coruña - Mallorca

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Mallorca

Deportivo La Coruña en Mallorca treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Mallorca in de Primera División vond plaats op 14 november 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Deportivo La Coruña favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.