Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla (3-3) || Primera División 2010/2011

Zaterdag 29 januari 2011 - 22:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Deportivo La Coruña het zaterdag 29 januari 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Deportivo La Coruña - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla (3-3)

De Primera División 2010/2011 wedstrijd tussen Deportivo La Coruña en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 15e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Nouioui. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut moest Palop van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sevilla verder met een speler minder. L. Nouioui dacht na 62 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Sevilla via Negredo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Sevilla via J. Escudé de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut scoorde Negredo namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek Laure te scoren voor Deportivo La Coruña, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Sevilla
3
3
LIVE Deportivo La Coruña - Sevilla 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt L. Nouioui met assist van Manuel Pablo Deportivo La Coruña
28' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Juca voor Antonio Tomás Deportivo La Coruña
53' Wissel Sevilla Wissel L. Acosta voor Alfaro Sevilla
56' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Juan Domínguez voor Míchel Deportivo La Coruña
57' Rode kaart Sevilla Rode kaart voor Palop Sevilla
59' Wissel Sevilla Wissel Javi Varas voor Capel Sevilla
62' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt L. Nouioui met assist van Adrián Deportivo La Coruña
63' Doelpunt Sevilla Doelpunt Negredo met assist van L. Acosta Sevilla
66' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Zé Castro Deportivo La Coruña
66' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Cáceres Sevilla
71' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Dabo Sevilla
74' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Escudé met assist van Luís Fabiano Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel D. Zokora voor F. Fazio Sevilla
79' Doelpunt Sevilla Doelpunt Negredo met assist van D. Zokora Sevilla
80' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Valerón voor Zé Castro Deportivo La Coruña
85' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Javi Varas Sevilla
88' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Laure met assist van Juca Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Sevilla
Opstellingen Deportivo La Coruña - Sevilla

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla

Deportivo La Coruña en Sevilla treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Sevilla in de Primera División vond plaats op 12 september 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deportivo La Coruña als Sevilla wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.