Nabeschouwing Espanyol - Levante (2-1) || Primera División 2010/2011

Zondag 24 oktober 2010 - 17:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Espanyol het zondag 24 oktober 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Levante.

Via de Espanyol - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Levante (2-1)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Levante is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Dátolo. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut moest Xisco Nadal van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Levante verder met een speler minder. José Callejón dacht na 81 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Levante via C. Stuani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Levante
2
1
LIVE Espanyol - Levante 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Espanyol Doelpunt J. Dátolo met assist van Verdú Espanyol
28' Gele kaart Levante Gele kaart voor Xavi Torres Levante
32' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rubén Suárez Levante
33' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi Márquez Espanyol
38' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Ruíz Espanyol
44' Gele kaart Levante Gele kaart voor Del Horno Levante
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor Nano Levante
50' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Dátolo Espanyol
56' Rode kaart Levante Rode kaart voor Xisco Nadal Levante
57' Wissel Levante Wissel C. Stuani voor F. Caicedo Levante
59' Gele kaart Levante Gele kaart voor Ballesteros Levante
60' Wissel Levante Wissel Valdo voor Rubén Suárez Levante
62' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Verdú Espanyol
64' Wissel Espanyol Wissel Álvaro voor Sergio García Espanyol
77' Wissel Levante Wissel Pallardó voor Xavi Torres Levante
78' Wissel Espanyol Wissel Javi López voor J. Dátolo Espanyol
80' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor C. Álvarez Espanyol
81' Doelpunt Espanyol Doelpunt José Callejón met assist van Verdú Espanyol
83' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Álvaro Espanyol
84' Doelpunt Levante Doelpunt C. Stuani met assist van Valdo Levante
89' Wissel Espanyol Wissel Baena voor José Callejón Espanyol
90' Gele kaart Levante Gele kaart voor Valdo Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Levante
Opstellingen Espanyol - Levante

Voorbeschouwing Espanyol - Levante

Espanyol en Levante treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Levante in de Primera División vond plaats op 4 mei 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Espanyol favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Levante slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.