Nabeschouwing Getafe - Málaga (0-2) || Primera División 2010/2011

Donderdag 23 september 2010 - 20:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Getafe het donderdag 23 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Getafe - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Málaga (0-2)

Het Primera División duel tussen Getafe en Málaga is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 54e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Rondón. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Málaga dat via Apoño dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut kreeg Rafa van Getafe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Getafe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 66e minuut moest Málaga verder met een man minder, nadat Jesús Gámez een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Málaga
LIVE Getafe - Málaga 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Málaga Gele kaart voor K. Stadsgaard Málaga
27' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Jesús Gámez Málaga
29' Gele kaart Málaga Gele kaart voor P. Mtiliga Málaga
35' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Rafa Getafe
52' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Dani Parejo Getafe
54' Doelpunt Málaga Doelpunt S. Rondón met assist van Sandro Silva Málaga
59' Wissel Getafe Wissel J. Albín voor Casquero Getafe
61' Penalty Málaga Penalty Apoño Eliseu Málaga
61' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor Rafa Getafe
64' Wissel Getafe Wissel Pedro Ríos voor Arizmendi Getafe
65' Wissel Getafe Wissel Víctor Sánchez voor Dani Parejo Getafe
66' Tweede gele kaart Málaga Tweede gele kaart voor Jesús Gámez Málaga
71' Wissel Málaga Wissel Edu Ramos voor Apoño Málaga
82' Wissel Málaga Wissel Juanmi voor Q. Owusu-Abeyie Málaga
85' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Juanmi Málaga
90' Wissel Málaga Wissel S. Fernández voor Eliseu Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Málaga
Opstellingen Getafe - Málaga

Voorbeschouwing Getafe - Málaga

Getafe en Málaga treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Málaga in de Primera División vond plaats op 8 mei 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Málaga wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.