Nabeschouwing Getafe - Mallorca (3-0) || Primera División 2010/2011

Zondag 5 december 2010 - 17:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Getafe het zondag 5 december 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca.

Via de Getafe - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Mallorca (3-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Mallorca is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Ríos. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Getafe dat via Pedro Ríos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut moest Mallorca verder met een man minder nadat Rubén een rode kaart had gekregen. Het lukte Getafe in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 79e minuut scoorde Getafe via Dani Parejo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Mallorca
3
0
LIVE Getafe - Mallorca 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Boateng Getafe
20' Doelpunt Getafe Doelpunt Pedro Ríos met assist van Mané Getafe
28' Doelpunt Getafe Doelpunt Pedro Ríos met assist van N. Fedor Getafe
52' Wissel Mallorca Wissel Corrales voor Kevin Mallorca
63' Wissel Getafe Wissel Víctor Sánchez voor Manu Getafe
64' Rode kaart Mallorca Rode kaart voor Rubén Mallorca
68' Wissel Mallorca Wissel Nsue voor Jose Martí Mallorca
77' Wissel Getafe Wissel Mosquera voor Gavilán Getafe
79' Doelpunt Getafe Doelpunt Dani Parejo met assist van Víctor Sánchez Getafe
82' Wissel Getafe Wissel Adrián Colunga voor N. Fedor Getafe
86' Wissel Mallorca Wissel Víctor voor M. Pereira Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Mallorca
Opstellingen Getafe - Mallorca

Voorbeschouwing Getafe - Mallorca

Getafe en Mallorca treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Mallorca in de Primera División vond plaats op 13 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 4 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.