Nabeschouwing Getafe - Real Madrid (2-3) || Primera División 2010/2011

Maandag 3 januari 2011 - 22:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Getafe het maandag 3 januari 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Getafe - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Madrid (2-3)

Het Primera División duel tussen Getafe en Real Madrid is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Real Madrid dat via M. Özil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Dani Parejo dacht na 29 minuten te scoren voor Getafe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Real Madrid via Cristiano Ronaldo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 82e minuut moest Real Madrid verder met een man minder, nadat Arbeloa een tweede gele kaart kreeg. In de 85e minuut scoorde J. Albín namens Getafe. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Real Madrid
2
3
LIVE Getafe - Real Madrid 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Real Madrid Penalty Cristiano Ronaldo A. di María Real Madrid
16' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Boateng Getafe
19' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Özil met assist van A. di María Real Madrid
19' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Díaz Getafe
27' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Diarra Real Madrid
29' Doelpunt Getafe Doelpunt Dani Parejo met assist van Gavilán Getafe
40' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Dani Parejo Getafe
46' Wissel Real Madrid Wissel S. Khedira voor L. Diarra Real Madrid
47' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Arbeloa Real Madrid
48' Wissel Getafe Wissel J. Albín voor Pedro Ríos Getafe
51' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Khedira Real Madrid
56' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor A. di María Real Madrid
57' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van K. Benzema Real Madrid
59' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Fedor Getafe
67' Wissel Getafe Wissel Casquero voor Gavilán Getafe
76' Wissel Real Madrid Wissel Kaká voor K. Benzema Real Madrid
77' Wissel Getafe Wissel Mosquera voor Manu Getafe
82' Tweede gele kaart Real Madrid Tweede gele kaart voor Arbeloa Real Madrid
85' Doelpunt Getafe Doelpunt J. Albín Getafe
86' Wissel Real Madrid Wissel E. Garay voor M. Özil Real Madrid
93' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Mosquera Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Real Madrid
Opstellingen Getafe - Real Madrid

Voorbeschouwing Getafe - Real Madrid

Getafe en Real Madrid treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 25 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 5 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.