Nabeschouwing Hércules - Barcelona (0-3) || Primera División 2010/2011

Zaterdag 29 januari 2011 - 20:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Hércules het zaterdag 29 januari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Hércules - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hércules - Barcelona (0-3)

Het Primera División duel tussen Hércules en Barcelona is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut kreeg Farinós van Hércules voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hércules de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. L. Messi dacht na 87 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hércules - Barcelona
LIVE Hércules - Barcelona 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hércules - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Hércules Gele kaart voor A. Aguilar Hércules
43' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro met assist van Xavi FC Barcelona
45' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Peña Hércules
63' Wissel Hércules Wissel Cristian voor Kiko Hércules
68' Wissel Hércules Wissel Farinós voor M. Fritzler Hércules
77' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Farinós Hércules
80' Wissel Hércules Wissel Portillo voor N. Valdéz Hércules
83' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
85' Tweede gele kaart Hércules Tweede gele kaart voor Farinós Hércules
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Dani Alves FC Barcelona
88' Wissel FC Barcelona Wissel Nolito voor David Villa FC Barcelona
88' Wissel FC Barcelona Wissel S. Kéita voor Xavi FC Barcelona
89' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Dani Alves FC Barcelona
90' Wissel FC Barcelona Wissel I. Afellay voor Iniesta FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Hércules - Barcelona
Opstellingen Hércules - Barcelona

Voorbeschouwing Hércules - Barcelona

Hércules en Barcelona treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Hércules en Barcelona in de Primera División vond plaats op 11 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hércules. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hércules favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Barcelona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.